Advies

Met mijn ervaring als leefstijlcoach- en trainer en mijn bedrijfskundige HR-achtergrond, heb ik de capaciteiten om het instarten en uitrollen van uw vitaliteitsbeleid van A tot Z te begeleiden binnen uw bedrijf of organisatie. 

Ook ben ik breed inzetbaar bij tijdelijke projecten binnen uw organisatie. 

Neem vrijblijvend contact met me op om te sparren over de mogelijkheden! 

Advies

Voor u, als werkgever, is het prettig om met iemand te spreken die weet waar ze het over heeft. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, onder meer in verschillende HR gerelateerde- / adviserende- / en beleidsondersteunende functies en projectmatig werken. Ervaringen die ik goed kan inzetten om u als werkgever verder te helpen. 

 

Neem vrijblijvend contact met me op om eens te sparren over de mogelijkheden! 

 

Het klein starten behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wellicht zijn er slechts enkele medewerkers die graag begeleiding willen. Ook dat kan. Zijn er gedurende het traject meerdere vragen, dan kan de dienstverlening worden uitgebreid. Daarvoor blijf ik met u in gesprek. 

Interim

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig, ik ben beschikbaar voor opdrachten. Deze kunnen divers zijn, aangezien ik een brede (bedrijfskundige) achtergrond heb. Voorbeelden kunnen zijn:

  • HR gerelateerde opdrachten
  • Ontwikkelen HR beleid
  • Bestuursondersteuning
  • Management ondersteuning