Hoe werk ik

Het is niet zo ingewikkeld. Heeft u een medewerker die extra aandacht nodig heeft. Op zijn tenen loopt of wellicht al is uitgevallen? Wilt u niet wachten tot de arbodienst aktie onderneemt, maar zo snel mogelijk aandacht geven aan uw medewerker op deskundige wijze? 

Binnen 24 neem ik contact op met uw medewerker

Meestal moeten medewerkers lang wachten, voordat ze ergens terecht kunnen. Ik neem, nadat ik contact met u heb gehad, binnen 24 uur contact met uw medewerker op. Uiteraard kan uw medewerker ook rechtstreeks contact met mij opnemen. Ik stem daarna met u de voorwaarden af, zodat we snel kunnen schakelen. 

Binnen een week een vrijblijvend intake gesprek met uw medewerker

De intake vindt plaats binnen een week na het eerste contact met uw medewerker. In principe vindt deze afspraak buiten plaats. In dit gesprek van ca 1 uur, leg ik de aanpak uit aan uw medewerker en inventariseer ik de wensen. Als we beiden een positief gevoel hebben kan het traject starten. Ik neem vervolgens contact met u op over het best passende traject. U ontvangt van mij een offerte, nadat ik uw akkoord heb ontvangen kan het traject starten. 

Start traject?

Kies welk traject het beste past!

  • 5 sessies - Kort en krachtig

    In 5 sessies de puntjes op de i. Is er even extra aandacht nodig voor je vitaliteit? Weet je eigenlijk wel wat er aan schort, maar heb je een stok achter de deur nodig of weer even die stimulans die je verder brengt. Dan kan dit traject jou verder helpen. We bepalen samen waar de aandacht op gelegd moet worden en gaan daar mee aan de slag. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan wat sturing op het gebied van voeding, bewegen of ontspanning. Dan starten we daar mee. Heb je spanningsklachten dan zoomen we eerst in op herstel van je lichaam en het tot rust komen. Het is aan jou? Samen bepalen we de focus van je traject.

  • 10 sessies - Uitgebreid

    Heb je iets meer tijd nodig om je fitter en vitaler te voelen? Is het voor jou nieuw om met je eigen vitaliteit aan de slag te gaan? Dan is het uitgebreide traject iets voor jou. We hebben op deze manier meer tijd om jouw aandachtspunten uit te diepen. En ook hier bepalen we samen de focus van je traject. Ben je gespannen, dan zorgen we eerst voor het fysieke herstel. Pas daarna maken we vervolgstappen. Deze kunnen zich focussen op voeding, beweging en ontspanning. Maar ook op je mentale fitheid en je persoonlijke ontwikkeling. Hoe voel je beter je grenzen en hoe zorg je ervoor dat je deze goed bewaakt?

  • Extra

    Heb je een traject gevolgd maar wil je het geleerde nog beter kunnen verankeren? Dan kun je extra sessies inplannen.

Bewezen succesvolle aanpak met om je weer snel fit en vitaal te voelen.
Coaching vindt in principe plaats Maar kan indien gewenst ook op locatie.
Wil je graag bewegen? is in de sessies mogelijk.
Ik Je bent bij mij dus in goede handen!