Wie ben ik

Wat is er mooier dan werk te doen waarin je passie ligt. Het is mijn passie mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan, over te kunnen brengen op anderen. Waarbij ik mij als een vis in het water voel bij werkgevers aan tafel, om te kunnen sparren over het belangrijkste “kapitaal” van organisaties; gelukkige medewerkers. Dat levert leuke gesprekken op, want uiteindelijk is iedereen geïnteresseerd in een goede gezondheid en een vitaal leven. 

Vanwaar mijn interesses en de reden waarom ik dit wil delen met anderen?

Ik heb zelf een periode meegemaakt waarbij ik mij niet fit en vitaal voelde, omdat ik langere tijd over mijn grenzen ben gegaan. 

Van je dalen kun je leren….ik ben er dan ook van overtuigd geraakt dat door aan de juiste knoppen te draaien je invloed hebt op je eigen “welbevinden” in de breedste zin van het woord, zowel fysiek als mentaal. En die juiste knoppen kunnen bijvoorbeeld zitten in bewegen, voeding, goede nachtrust, maar ook in zingeving, helpende denkpatronen en het luisteren naar je lichaam. Wáár voor iemand de juiste knop zit is soms een zoektocht en het creëren van meer bewustzijn. En daar kan ik heel enthousiast van worden, mensen helpen in de zoektocht naar het vinden van de goede balans waarbij het voor iedereen mogelijk moet zijn een stap(je) te zetten in een gezonder en vitaler leven.    

Iets meer over mijn werkzame leven: ik heb jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, na mijn HBO-Bedrijfskunde opleiding in Groningen. Zo begon ik als intercedente bij Randstad Uitzendbureau, daarna volgde een traineeship bij ABNAMRO bank, gevolgd door een functie als accountmanager bij PGGM en tot voor kort bestuurssecretaris van Pensioenfonds Thales Nederland/ HR. In 2019 heb ik de opleiding tot integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij Mark Academy gevolgd (BLCN-geregistreerd) waarna ik deze in 2020 heb aangevuld met de door Nobtra gecertificeerde opleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitstrainer. Via het bedrijf Instatera heb ik mij tevens gekwalificeerd in Stress- en Burn-outcoaching. Momenteel werk ik als Adviseur Duurzame Inzetbaarheid/ Coördinator Arboteam voor het Loopbaancentrum Oost Nederland, een onderdeel van PON Primair. Een samenwerkingsverband van schoolbesturen in het Primair Onderwijs. 

Mijn achtergrond in het bedrijfsleven, gecombineerd met mijn passie voor het onderwerp maakt dat ik een uitstekende gesprekspartner ben voor zowel werkgevers als werknemers.

Mijn expertises liggen onder meer op het vlak van individuele coaching bij stress- en burn-out en het coachen en trainen van medewerkers bij (preventieve) vitaliteit en gezondheid met behulp van een holistische, integrale systeemaanpak. 

Mijn favoriete motto ”Wat nou als alles lukt?”